sâmbătă, 13 martie 2010

Tara iubitorilor de mame

Hai sa ne laudam putin , dar putin , putin, cat se poate de putin , atat de putin incat sa nu se inteleaga ca ne laudam . Noi , adica eu ,serios … sunt atat de bun incat peste vreo 64 zile voi aparea in manualele de limba romana si de istorie. Sunt atat de bun incat daca imi propun ca basina mea sa fie mirosita de cici balerina si naomi , distanta nu va conta , si sigur distanta dintre noi e una mare , si a ar fi bine sa ramana asa pentru ca sunt al dracu´ de homofob.

Asa … sa revenim la subiectul nostru. In Romania sunt doua clase socieale mari si late. Aia bogati , adica foarte bogati si aia saraci lipiti. Clasa de mijloc nu pre exista. Adica e si aia acolo , dar sunt atat de putini inclusi in clasa de mijloc incat nu pot fi luati in calcul. Acum vine partea a doua. Romania este totodata si tara iubitorilor de mame. Romanii , ca popor iubesc mamele … nu ale lor , ci ale prietenilor lor , ale celor care-i contrazic … mamele altora. Ale lor , da-le-n pula mea.

E … membrii celor doua clase sociale mai sus mentionate , iubesc la randul lor mamele altora.

Exista multe metode de a iubi mama cuiva si tot ceea ce e legat de mama respectiva. Ca natie , pe langa faptul ca sunt homofobi , romanii adora mortii mamei cuiva. Ador gura mamei cuiva , gatul acesteia , pizda fiind deja prea comuna pentru a fi enumerata. Deasemenea au fetish-uri bizare cu ciorba acelei mame , tinanf mortis sa-si traga chilotii prin ciorba ei. Nu trebuie sa uitam concurenta acerba dintre cele doua clase sociale . FIecare are metoda lui de a-si exprima sentimentele obscene fata de mama adversarului. Aia saraci ureaza mamelor cu bani sa-si cumpere lumanarii pe averea detinuta , iar ceilalti sunt atat de mandri incat dragostea fata de mama amaratului este pur ipotetica , nivelul ridicat al VALORII acestora nepermitandu-le sentimentele pe care le nutresc in sinea lor.

Si asa ca incheiere ca mi-e somn … ´te-n mortii ZZzzzZZZzZzzzzzzZZZZzz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu