joi, 18 martie 2010

Clasificarea metodelor de masturbare


Tinand cont ca o parte din vizitatorii acestui blog cauta material de laba , m-am gandit sa vin in ajutorul lor cu clasificarea acestor metode , in cazul celor derutati , si cu mici sfaturi ….

Laba avansata

Categorie : profesionisti

Lucruri utile: gemete pe fundal , 2 felii de parizer , chilotii mamei , lumina difuza

Perioada: iarna

Va urmariti mama sau sora , si cand isi schimba chilotii ii luati pe furis … sa nu va afle ca ati belit pula. Obligatoriu un sistem 5+1 pentru o buna sonorizare a gemetelor. Cele 2 felii de parizer se pun intre elementii caloriferului bine incalzit . Va puneti chilotii respectivi pe fata , astfel veti simti mirosul de pizda … un lucru util …. si incepeti sa penetrati devastator parizerul mai sus mentionat. Efectele sunt garantate …

Laba in regim de urgenta sau laba iepureasca

Categorie : profesionisti

Lucruri utile : reviste sau filme porno si servetele/hartie igienica

Perioada: oricand

Laba in regim de urgenta este recomandata celor avansati. Este practica in momentele in care nu sunteti singur acasa si nu aveti incuietoare la usa. Se recomanda vizionarea filmului sau citirea in intregime a revoistei pentru rezultate mai rapide. Ofera placere maxima , avand impresia ca futeti in lift si stati la etajul 1.

Laba de 1 aprilie

Categorie: incepatori

Lucruri utile: orice va trece prin cap

Perioada : 1 aprilie

E laba la care va asteptati la rezultate maxime. Sunteti atat de increzatori in pula dumneavoastra ? Aveti impresia ca totul merge ca pe coaie roate? Gresiti amarnic. Pe 1 aprilie pana si pula va joaca feste. Se presupune ca incepeti frecand o pula extrem de virila … continuati … continuati … si aproape de final … Andrea Marin ( Banica) surprize surprize …. va moare instantaneu.

Laba Fitness

Categorie: semiprofesionisti

Lucruri utile: dove cu o patrime crema hidratanta sau glande salivare puternice.

Perioada : in timpule curelor de slabire

Se face miscand numai incheietura mainii…se reconamda cateva exercitii stretching pentru relaxarea muschilor.Se mai poate incerca tinand mana fixa.Aceasta fiind flegmata inainte abundent pentru o lubrifiere cat mai buna. Satisfacerea organului se pace prin miscarea “caineste” a bucilor.

Sfaturi: ii dati in cap de 2 ori pe zi … ca sa intrati la profesionisti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu